Често срещани грешки при избор на зимни работни обувки

Зимата е онзи момент от годината, когато в трепетно очакване на коледните празници, осъзнаваме, че вече е време да сменим дрехите си с по-топли. Същото важи и за работните обувки. През зимата трябва да сме особено внимателни какви обувки носим, за да сме достатъчно ефективни по време на работа.

Зимните работни обувки са инвестиция, която си заслужава. Освен че осигуряват топлина и комфорт на краката в най-студените зимни дни, тези обувки ще се погрижат за сигурността на онези, които работят на открито. С подходящите обувки нито ледът, нито снегът ще изплашат вашите служители.

За да не сбъркате, прочетете кои са най-често срещаните грешки при избора на зимни работни обувки.

Често срещани грешки при избора на обувки за зимата

Кои са най-големите грешки, за които да внимавате?

Избирате визията пред комфорта

Когато търсите зимни обувки, не се ориентирайте по визията. Комфортът е най-важен, защото ще помогне на вашите служители да се чувстват добре и в най-студените дни от годината. Така ще се увеличи тяхната продуктивност и ще допринесат за развитието на бизнеса. Затова, първо избирайте обувките по това дали ще са удобни, а после – по визията им.

Не избирате правилния размер

Кои е правилният размер обувки? Всичко зависи от това дали са зимни, или летни. Тъй като зимните често се носят с плътен чорап, нормално е да има размиване в размера. За да сте сигурни, проверявайте по няколко пъти.
Когато избирате обувки за вашите служители, най-добре е да се вземат предвид индивидуалните характеристики на всеки. Така ще е сигурно, че обувките са удобни и няма да пречат в работния процес.

Избирате по цена, а не по качество

Цената невинаги е определяща за избора на нещо качествено. Факторите, които трябва да се разгледа при избора на обувка, са:

  • материал
  • здравина
  • устойчивост на външния влияния
  • форма и дизайн на подметката
  • гаранция

Помислете за всичко това, преди да се спрете на конкретен вид обувки. Качеството ще осигури на служителите ви повече комфорт и удобство. Ще им помогне да са здрави и ефективни по време на работния процес.

Ако търсите работни облекла или обувки, разгледайте нашите каталози с актуални предложения.