Мазалат

Магазините за работно облекло в помощ на бизнеса

С напредването на технологиите и възможностите за онлайн пазаруване все повече работодатели предпочитат да закупят работното облекло за служителите си именно използвайки Интернет. Факт е обаче, че по този начин вероятността то да не пасне добре, особено когато в комплекта се включват и обувки, нараства значително.

Съществуването на физически обекти има своите причини.

Магазините за работно облекло са мястото, където можете да отидете и да се консултирате за това какво Ви е необходимо, за да осигурите комфорта и безопасността на работа на своите служители. На място можете да видите мостри, да обсъдите количества и цени, да получите предложения за брандиране. Факт е, че това изисква да отделите определено време – дори и най-добрите продуктови описания и снимки обаче може да не Ви дадат реална представа за артикулите или, най-малкото, тя да се разминава с Вашите очаквания. Така че, отделяйки няколко часа, за да се запознаете на живо с артикулите, в дългосрочен план всъщност Ви спестява много повече, както от гледна точка на ценни минути, така и по отношение на възможно разочарование.

Можете да изпратите служителите си да изберат сами на място.

Една от често срещаните практики в различни бизнеси е работодателят да определи целева сума, която да изплати на служителя срещу представена фактура. Специализираните магазини за работно облекло са местата, където всеки работещ може в удобно за него време да отиде и да вземе това, което е оптимално за него спрямо изискванията на компанията, професията и собствения си естетически вкус. Екипът на Mazalat с удоволствие ще помогне на служителите Ви в избора. Разбира се, след един поглед в онлайн магазина ни, можете да поставите своите изисквания и ограничения така, че опциите за служителите да отговарят на културата и визията на предприятието.

Изборът на работни обувки е много важен.

Тук става дума едновременно за удобство и здраве – качественият продукт подпомага запазването на правилна позиция на тялото дори и при натоварен работен ден. За да е оптимален изборът обаче, размерът и типът на обувката задължително трябва да се събразят с особеностите на стъпалото и професията едновременно. Това обаче може да се случи само чрез проба на място. В магазините на Mazalat можете да откриете разнообразна селекция на български работни обувки, предназначени за различни потребности, както от гледна точка на особености на работата, така и във връзка с тези на анатомията.

Вярно е, че за всеки сключен от разстояние договор – това по същество е всеки вид онлайн покупка – можете да върнете продуктите на търговеца и да очаквате пълно възстановяване на сумата. Факт е обаче, че подобни случаи с необходимост от връщане и замяна на работно облекло и обувки по-скоро биха затруднили бизнеса Ви, така, че връщането на парите в крайна сметка да се каже най-малката Ви грижа. Ето защо, дори и след първата покупка да прецените, че ще продължите да допълвате и подменяте облеклото и обувките на служителите си онлайн, в началото е много по-добра идея да отидете до физически магазин, дори и само за консултация и оферта. Очакваме Ви в обектите на Mazalat!