Мазалат

За нас

ЗА НАС

Mazalat е български бранд работно облекло, част от продуктовото портфолио на фирма Прогрес Фактори ЕООД. През последните 6 години компанията успешно развива своята търговска мрежа, като предоставя на своите клиенти голямо разнообразие от работни облекла и предпазна екипировка, като директен вносител и дистрибутор, а от 2016г. – облекла собствено производство. От 2017 година фирмата оперира на територията на цяла Европа, като главно произвежда и изнася за страни като Германия, Франция, Испания, Италия, Англия, Холандия, Швеция, Австрия и Белгия.

През 2020г. беше открит и първия Магазин – Шоурум – Mazalat, разположен в гр. Габрово на площ от 280 кв.м. От 2016г. компанията започва разработването на собствен бранд – Mazalat, регистриран и защитен за територията на ЕС. Произведен изцяло в България, Mazalat се превръща в разпознаваема марка на територията на цяла Европа, използван от компании като DHL, Knauf, Sika, Rothenberger и много други.

Разнообразни индустрии, сред които хранително-вкусовата, строителната, медицинската и др., вече имат изградено доверие в марката, което прави продуктите на Mazalat предпочитани.
Компанията не спира да инвестира в разработването на нови модели облекла, като в края на 2020г. разполага с над 50 000 продукта на склад, произведени изцяло в България.

Станете част от нашата дистрибуторска мрежа, а в наше лице ще откриете
надежден партньор и екип от професионалисти.