Мазалат

Как да подберете лятно работно облекло?

Климатичните промени са факт, с който трябва да се съобразяваме в практически всеки аспект на ежедневието. Температурите вече се повишават още през април или май и се задържат високи чак до края на октомври. Ето защо изборът и заявката на лятно работно облекло трябва да се случат още в началото на пролетта. Със сигурност като работодател, Вие имате желание да осигурите максимален комфорт и защита на Вашите служители, поставяйки акцент най-вече върху тези, които прекарват много време на открито. Mazalat е българският производител, който ще Ви помогне за тази задача.

Високите температури изискват дишащи, леки материи.

Някои професии не позволяват уражняващите ги да носят къси дрехи дори и в най-топлите дни. Ето защо за тях трябва да предвидите лятно работно облекло от дишащи, леки материи. Водещото тук е панталоните и полугащеризоните да не запарват тялото, тъй като това може да доведе до бързо, дори неусетно прегряване и да причини сериозни здравословни проблеми. Съобразявайки се с това, в Mazalat работим с платове- комбинация от висококачествени полиестер и памук, които едновременно предлагат защита от външни влияния и позволяват на кожата да диша.
Ако пък естеството на работата го позволява, заложете на къси панталони. Предвид факта, че все пак това е работно облекло, отново сме използвали същите качествени материи и за тези модели, добавяйки дълбоки, обемни джобове, където служителите могат да поберат всичко необходимо.

Не пропускайте шапките!

Задължителна част от Вашето лятно работно облекло, особено за хората, които ще прекарват дълго време на открито, е шапката. За нея заложете на памучна материя, която да не запарва главата, а да предпазва от вредните, силни слънчеви лъчи, без да лишава човека от необходимия комфорт при изпълнение на задълженията му. Шапката с козирка е чудесен вариант, тъй като предпазва до голяма степен и очите и лицето на работника и осигурява удобство дори тогава, когато естеството на работата не позволява той да носи допълнително слънчеви очила.

Предвидете достатъчно тениски с къс ръкав.

Отново залагаме на висококачествен 100% памук, за да осигурим на кожата възможност да диша и да предотвратим опасността от прегряване. Предвид факта, че през лятото тениската е частта от работното облекло, която се сменя най-често, помислете за закупуването на повече бройки. Ако, например, сте предвидили по два панталона или полугащеризона на човек, нека тениските бъдат поне пет.

Всички варианти на лятно работно облекло, достъпни на сайта и във физическите магазини на Mazalat, позволяват брандиране. Възможностите включват както печат, така и бродерия – това е финалният щрих, чието присъствие работи на множество нива за повишаването на имиджа на Вашата компания, независимо в коя сфера развивате дейността си. Брандирайки и лятното, и зимното работно облекло на служителите си работите директно за повишаването на видимостта и разпознаваемостта си. Наред с това, работещите във Вашата компания са Вашата “визитна картичка” – покажете им, че разбирате това и им имате доверието да Ви представляват, носейки логото Ви, и те със сигурност ще Ви се отблагодарят за това.