Мазалат

Физически или онлайн магазин за работни дрехи е по-добре да използвате?

Оборудването на персонала с работни дрехи и обувки е ключово задължение на ръководството на компаниите, независимо в кой бранш оперират. Както за имиджа на бранда, така и за безопасността на служителите, това е много важно. Пазаруването на тези артикули обаче може да бъде истинско предизвикателство, особено за по-големи организации или за такива, които наемат сезонни работници или имат известно текучество на кадри.

Независимо дали избирате онлайн или пазаруване от физически обект, погледнете отзивите за избрания от Вас търговец.

Качеството на работните дрехи и обувки е винаги на първо място!

Онлайн пазаруването е удобно, особено когато става дума за по-големи заявки.

Целият процес – от разглеждането на каталога през избора на това да има или не брандиране (и, ако да, какво да е то) – може да се случи онлайн, евентуално в добавка с няколко телефонни разговора за уточняване на детайли.

За по-големите компании, там, където има и различни звена с различни нужди, това несъмнено е по-удачния вариант.

Обикновено магазините за работни дрехи, които имат отношения с корпоративни клиенти в по-големи мащаби предлагат и възможност за изпращане на мостри, готови са и да водят по-дълга комуникация и да направят повече уточнения относно материи, брандиране, дори корпоративни цветове. Нещо повече – могат да ушият специално за Вашия екип необходимото облекло в разцветка по избор.

Физическите обекти са по-добрият избор, когато се касае за малка компания или за ориентиране в цени, материи, характеристики на продуктите.

Колкото и добре да са описани параметрите онлайн, особено ако купувате работни дрехи и обувки за първи път, по-добре е да отидете в специализиран физически магазин, за да се ориентирате максимално. Там на място има и професионалисти, които да Ви обяснят това, което не разбирате достатъчно, както и да Ви консултират лице в лице за това как да отговорите на нуждите на Вашия екип и да балансирате оптимално цената и качеството на облеклото.
Ако пък екипът е малък, от няколко души, физическият магазин и изборът на място определено е по-лесният и по-бързият вариант. Във всеки магазин за работни дрехи ще Ви издадат и фактура на момента, така че и това притеснение – да не можете да използвате разхода на фирмата – отпада.

Mazalat разполага както с физически, така и с онлайн магазин. Можете да се възползвате от единия, другия или комбинация от двата варианта за пазаруване, изцяло съобразено с нуждите на Вашия бизнес. Свържете се с нас за повече информация!