5 причини защо да поръчате работно облекло от Mazalat

Вие сте голяма компания в района на Велико Търново и се се нуждаете от подходящи работни облекла за своите служители. Търсите магазин за работно облекло Велико Търново или доставчик, на който да се доверите. Как да го откриете?
Като български бранд с доказани традиции и опит ние от Mazalat с радост ще Ви помогнем. Заедно ще изберем най-доброто за спокойствието на Вас и Вашите служители. Ето защо да ни се доверите.

Разпознаваема марка в цяла Европа

Нашите работни облекла са произведени в България, но са разпознаваеми на територията на Европа. Сред най-популярните компании, които ни се довериха за работно облекло на своите служители, са Knauf, DHL, Rothenberger и още много други.
Гордеем се, че професионалисти от различни браншове оценяват нашия труд и не спират да ни се доверяват.

Голямо разнообразие от модели и цветове на работни
облекла

Асортиментът ни от модели е голям. Ще откриете широка палитра от цветове, дизайни и модели, подходящи за всеки бизнес и индустрия. Разбира се, винаги можем да адаптираме това към Вашите специфични нужди и желания и да създадем неповторимо работно облекло, специално за Вас.

Физически магазин в Габрово

Макар да не разполагаме с магазин за работно облекло Велико Търново, нашият физически магазин в град Габрово е водещ за региона. Просторен и светъл, в него ще откриете голям брой налични модели. Лесно, бързо и удобно може да купите, без да губите излишно време.

Лесно брандиране с печат и бродерия по Вас вкус

Искате нещо различно и специално? Няма проблем, ще го създадем. Нуждаете се от брандиране на работните облекла? И това ще направим за Вас, защото знаем колко е важно да се отличиш от конкуренцията.

Не спираме да се развиваме

Много индустрии ни се довериха и инвестираха в нас. И ние, вдъхновени от ползотворните партньорства, не спираме да се развиваме, за да задоволим нуждите Ви.
Разработваме нови модели работни облекла, които са български, и отговарят на всичкиизисквания за качество.


Доверете ни се и в наше лице ще откриете надежден партньор и екип от професионалисти. Посетете нашия магазин за работно облекло, за региона Велико Търново в Габрово и изберете най-доброто за Вашите служители.