Стил и тенденции при работните облекла и униформи през 2021 г.

Нова година, нов късмет, нов гардероб с униформи и работни облекла.

Какви са тенденции и стила при избора на работни облекла? Какви цветове са подходящи за униформите? Какво е различното от 2020? Какво да очакваме? – разберете всичко това в следващите редове.

Предпазни маски като част от работното облекло

2020 година бе пълна с промени и предизвикателства. Голяма част от тях ще продължат и през 2021. Едно нещо, което със сигурност можем да кажем, е че маските вероятно ще останат. Независимо дали е задължително, или не, хората свикват с тях и мнозина избират да ги носят като част от работното си облекло. Така че официално – маската е част от модните тенденции в корпоративния свят. Стилните предпазни маски ще се превърнат в елемент от работното облекло за служителите в редица сфери като фармацевтичната, медицината, хранителното-вкусовата, както и за всички хора, които работят с клиенти в сферата на услугите.

Какви ще са цветовете на маските? – вероятно разнообразни спрямо стила на работното облекло и цялостната визия на компанията.

Но какво се смята за най-стилната маска за мъже? Черното изглежда допада на повечето хора, защото се вписва добре към всички други цветове и не е толкова натрапчиво.

Жилетка или суитчър

Жилетката е идеално решение за аксесоар към работно облекло Велико Търново в корпоративния свят. Работната жилетка е чудесна за хладните месеци и вероятно ще се наложи като задължителен елемент от зимното работно облекло през 2021 г.

Суитчърът също е добро решение, но не за всяка сфера на дейност, смятат специалистите по мода и облекло.

Ако търсите качествено работно облекло Велико Търново или униформи по ваш избор, разгледайте нашите каталози.

Пастелни тонове

Модерните работни облекла в пастелни тонове приятно разведряват настроението и помагат на служителите да се откроят от тълпата. Също така е доказано, че създават усещане за спокойствие и доверие у събеседника. Вероятно заради всичко това пастелните тонове ще се наложат като тренд сред работното облекло през 2021 г.За още полезни съвети и новини, следете нашия блог. За връзка с нас и въпроси за работно облекло Велико Търново, обадете се на телефон  088 801 6816. 088 801 6816